Member of Arsano Medical Group

Fizikalna terapija

Fizikalna terapija

Fizikalna terapija pomaže osobama pogođenim ozljedama, bolestima ili onesposobljenošću da kroz pokret i vježbanjem, manualnom terapijom, edukacijom i savjetima povrate punu funkcionalnost.

Fizikalna terapija se provodi kod osoba svih dobnih skupina, pomažući pacijentima u upravljanju bolovima i prevenciji bolesti.

Potiče razvoj općeg zdravlja i olakšava oporavak, omogućavajući ljudima da ostanu na poslu i neovisni što je duže moguće.

Fizikalna terapija je struka utemeljena na znanosti i zauzima se za zdrav život i dobrobit kao pristup "cjelovite osobe", što uključuje općeniti način života pacijenta.

Temelj je uključenost pacijenta u vlastito zdravlje, kroz edukaciju, osvješćivanje, osnaživanje i aktivno sudjelovanje u liječenju.

U bilo kojem trenutku svog života možete imati koristi od fizikalne terapije.

U našoj bolnici provodimo fizikalnu terapiju u cilju smanjenja boli, otekline i upale, oporavka pokretljivosti zglobova i fleksibilnosti, oporavka mišićne snage i izdržljivosti, oporavka koordinacije i motoričkih kapaciteta i oporavka specifičnih obrazaca pokretanja iz svakodnevnog života, sporta, hobija ili posla.


This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree