Member of Arsano Medical Group
Liječenje rizartroze je složeno i značajan je individalni pristup. Sastoji se od više koraka.
Dijagnozu plantarne fasciopatije postavljamo na temelju jasnih simptoma pacijenta (jutarnja bol) i boli uzrokovane pritiskom fascije na tipičnom mjestu.
Nažalost, ozljeda prednjeg križnog ligamenta uklapa se u crnu statistiku za igrače između 15. i 22. godine koji su u skupini sportaša s velikom incidencijom ponovnog ozljeđivanja nakon prve ozljede.
Naša iskustva s 28. međunarodne konferencije sportske rehabilitacije i traumatologije u organizaciji FIFA-e i ISOKINETIC Medical Grupe.
Hallux valgus ili hrvatski čukalj je najčešći deformitet prednjeg dijela stopala. Zbog krivljenja prstiju dolazi do promjene opterećenja stopala. Pročitajte više!

FIFA 11+

Prevencijski program sportskog zagrijavanja
Program se provodi kod amaterskih i profesionalnih igrača, starijih od 14 godina. Edukaciju su vodili licencirani instruktori iz Grčke A. Gioftsidou i G. Millionis zajedno sa Denisom Dobravcem, fizioterapeutom Specijalne bolnice dr. Nemec.

Pismo pacijentice

Danijela Biskupović iz Tivta
Veliko hvala svima, što su učinili da se osjećam kao da sam doma s članovima obitelji.
U Londonu se održala 25. Međunarodna konferencija u organizaciji FIFA-e i ISOKINETIC-a na temu „Football Medicine Strategies - Return to play“.
Uspješna operacija zajednički je cilj pacijenta i liječnika. U svakodnevnom poslu liječnici se vode pravilima medicinske struke; uzimaju u obzir svoje iskustvo, znanje i medicinski način razmišljanja kako bi na najbolji način liječili pacijenta. Liječnik često zaboravlja da je pa...
Pacijenti često pitaju: doktore kakva je proteza kuka koje ćete mi ugraditi na operaciji? Koliko će mi proteza trajati? Ima li boljih?
Iskakanje patele ( luksacija patele ), učestala je bolest kod djece i adolescenata.
Problem s kukom kod adolescenata i mladih odraslih se sve više prepoznaje kao uzrok bolova
Stražnji križni ligament (PCL) jedan je od 4 glavna ligamenta u koljenu.
Zato što spinalna anestezija ima prednosti u odnosu na opću anesteziju!

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree