Dr. Perković na stručnom usavršavanju u SAD-u

Dr. Perković na stručnom usavršavanju u SAD-u

Članovi našeg osoblja redovito se stručno usavršavaju i prolaze dodatne edukacije i seminare.
 
Dr. Domagoj Perković je siječanj 2022. proveo u SAD-u na stručnom usavršavanju iz ortopedije. Visiting Fellowship u New Orleansu, država Louisiana bio je pod vodstvom Dr. Fielda Ogdena, jednog od vodećih stručnjaka za kirurgiju gležnja i stopala. Dr. Ogden je član Southern Orthopaedic Specialists grupe koja ima urede i operacijske sale na više lokacija u Louisiani i bavi se kirurgijom gležnja i stopala.
 
Dr. Field Ogden je certificirani ortopedski kirurg specijaliziran za kirurgiju stopala i gležnja. Njegovi glavni interesi su liječenje traumatskih, degenerativnih i kongenitalnih stanja stopala i gležnja. Obzirom da je dvostruki državni prvak i sveučilišni sportaš Ivy League, posebno je fokusiran na ozljede povezane sa sportom i kod rekreativaca i kod profesionalnih sportaša. Održava konzultacije s više profesionalnih sportskih timova.
 
Dr. Ogden stekao je ortopedsku obuku na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Louisiana State. Završio je stipendiju iz kirurgije stopala i gležnja u OrthoCarolini u Charlotteu u Sjevernoj Karolini. Dr. Ogden je i klinički docent ortopedske kirurgije na sveučilištima LSU i Tulane. Prethodno je radio kao šef ortopedske kirurgije u Ochsner Baptist Medical Center.
 
Obuka dr. Perkovića uključivala je sudjelovanje na operacijama te rad s pacijentima u ambulanti. 
 
Dr. Perković o obuci u SAD-u: "Svakodnevni rad uključivao je sudjelovanje na operacijama i ambulantne preglede. Jako su dobro organizirani i usklađeni, imaju vrhunske uvjete za rad i općenito prate i pravni dio medicinske struke pored same stručne literature. Posvećeni su pacijentima i dugo komuniciraju s njima prije operacije. Nisam vidio nijednu metodu koju nisam i sam radio, dakle sto se tiče samog tehničkog dijela isto to radimo i mi ovdje. Dr. Field Ogden je inače jako iskusan, napravio je preko 10000 operacija gležnja i stopala. Vrlo sam zadovoljan sa ovim usavršavanjem."


This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree