Međunarodna konferencija

Međunarodna konferencija

Specijalna ortopedska bolnica „ Dr. Nemec" bila je od 17 – 19.06.2015. domaćin međunarodne konferencije o stopalima „ Current Concepts in the Diagnosis and Treatment of Talotarsal Joint Subluxation". Programom „ By experts – For experts" Graham International Implant Institute  sa svojim Centrom izvrsnosti za Istočnu Europu pod vodstvom Prim.mr.sc. Ernest Irha organizirala je konferenciju.


Graham International Implant Institute osnovan je 2006. Godine u Americi, a posvećen je  obrazovanju stručnjaka iz područja  stopala i gležnja za korištenje najsuvremenijih  tehnologija i postupaka. Ovaj program je dizajniran za kliničare koji žele razumjeti kako dijagnosticirati, liječiti i pružiti najbolju njegu  svojim pacijentima.


Tijekom konferencije održana su predavanja, workshops - i ( proizvodi GraMedice i Artrex-a ), razmjenila su se iskustva sa prije operiranim pacijentima, urađeni su i preoperacijski pregledi i operacije ( live surgery ) sa prijenosom. Predavači i učesnici bili su iz više zemalja ( Amerike, Portugala, Švedske, Njemačke, Poljske, Litve, Slovenije, Rumunjske, Italije ).
 
 
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se