Tegobe koje proizlaze iz grupe različitih deformiteta povezanih sa spuštenim stopalom, posttraumatska stanja, sportske ozljede stopala i gležnja, deformiteti stopala i gležnja,
artroze zglobova stopala i gležnja.
Da bi se izliječilo bolno stopalo, često je potrebno promijeniti biomehaničke odnose između kostiju i zglobova stopala. Takvim zahvatima želimo ukloniti pretjeranu koncentraciju tlaka s manjih površina stopala.
Kada stopalo mijenja Vaš način života ili Vas sprečava u željenim aktivnostima. Tada je pravi trenutak za odluku za operaciju stopala. Normalno, to je vrijeme koje ste odlučili posvetiti sebi, posebno u poslijeoperacijskom periodu.
Prijem u bolnicu je jedan sat prije operacije. Nakon operacije pacijent se zaprima na odjel. Na odjelu ostaje preko noći, gdje se o njemu brinu sestre, fizioterapeut i dežurni liječnik.
Nakon pregleda i obavljenih potrebnih dijagnostičkih pretraga, pacijenti kod kojih je postavljena indikacija za operacijsko liječenje, dogovaraju sa bolnicom datum operacije.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se