Member of Arsano Medical Group
Tegobe koje proizlaze iz grupe različitih deformiteta povezanih sa spuštenim stopalom, posttraumatska stanja, sportske ozljede stopala i gležnja, deformiteti stopala i gležnja,
artroze zglobova stopala i gležnja.
Da bi se izliječilo bolno stopalo, često je potrebno promijeniti biomehaničke odnose između kostiju i zglobova stopala. Takvim zahvatima želimo ukloniti pretjeranu koncentraciju tlaka s manjih površina stopala.
Kada stopalo mijenja Vaš način života ili Vas sprečava u željenim aktivnostima. Tada je pravi trenutak za odluku za operaciju stopala. Normalno, to je vrijeme koje ste odlučili posvetiti sebi, posebno u poslijeoperacijskom periodu.
Prijem u bolnicu je jedan sat prije operacije. Nakon operacije pacijent se zaprima na odjel. Na odjelu ostaje preko noći, gdje se o njemu brinu sestre, fizioterapeut i dežurni liječnik.
Nakon pregleda i obavljenih potrebnih dijagnostičkih pretraga, pacijenti kod kojih je postavljena indikacija za operacijsko liječenje, dogovaraju sa bolnicom datum operacije.
Zajednička karakteristika bila bi velika zabrinutost roditelja za stopala svoje djece i potpuno zanemarivanje odraslih prema vlastitim stopalima.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se