Member of Arsano Medical Group
Uganuće gležnja spada u najčešće ozljede sustava za kretanje. Sportska aktivnost, neravna podloga, stepenica ili dizanje tereta uzrok su krivog pokreta prilikom kojeg se stopalo obično uvrne prema unutra. Zbog istezanja vanjske strane gležnja dolazi do jakih bolova i oticanja, a ...
Tegobe koje proizlaze iz grupe različitih deformiteta povezanih sa spuštenim stopalom, posttraumatska stanja, sportske ozljede stopala i gležnja, deformiteti stopala i gležnja,
artroze zglobova stopala i gležnja.
Da bi se izliječilo bolno stopalo, često je potrebno promijeniti biomehaničke odnose između kostiju i zglobova stopala. Takvim zahvatima želimo ukloniti pretjeranu koncentraciju tlaka s manjih površina stopala.
Prijem u bolnicu je jedan sat prije operacije. Nakon operacije pacijent se zaprima na odjel. Na odjelu ostaje preko noći, gdje se o njemu brinu sestre, fizioterapeut i dežurni liječnik.
Kada stopalo mijenja Vaš način života ili Vas sprečava u željenim aktivnostima. Tada je pravi trenutak za odluku za operaciju stopala. Normalno, to je vrijeme koje ste odlučili posvetiti sebi, posebno u poslijeoperacijskom periodu.
Nakon pregleda i obavljenih potrebnih dijagnostičkih pretraga, pacijenti kod kojih je postavljena indikacija za operacijsko liječenje, dogovaraju sa bolnicom datum operacije.
Zajednička karakteristika bila bi velika zabrinutost roditelja za stopala svoje djece i potpuno zanemarivanje odraslih prema vlastitim stopalima.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više