Member of Arsano Medical Group

Dr. Perković na stručnom usavršavanju u SAD-u

Dr. Perković na stručnom usavršavanju u SAD-u

Članovi našeg osoblja redovito se stručno usavršavaju i prolaze dodatne edukacije i seminare.
 
Dr. Domagoj Perković je siječanj 2022. proveo u SAD-u na stručnom usavršavanju iz ortopedije. Visiting Fellowship u New Orleansu, država Louisiana bio je pod vodstvom Dr. Fielda Ogdena, jednog od vodećih stručnjaka za kirurgiju gležnja i stopala. Dr. Ogden je član Southern Orthopaedic Specialists grupe koja ima urede i operacijske sale na više lokacija u Louisiani i bavi se kirurgijom gležnja i stopala.
 
Dr. Field Ogden je certificirani ortopedski kirurg specijaliziran za kirurgiju stopala i gležnja. Njegovi glavni interesi su liječenje traumatskih, degenerativnih i kongenitalnih stanja stopala i gležnja. Obzirom da je dvostruki državni prvak i sveučilišni sportaš Ivy League, posebno je fokusiran na ozljede povezane sa sportom i kod rekreativaca i kod profesionalnih sportaša. Održava konzultacije s više profesionalnih sportskih timova.
 
Dr. Ogden stekao je ortopedsku obuku na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Louisiana State. Završio je stipendiju iz kirurgije stopala i gležnja u OrthoCarolini u Charlotteu u Sjevernoj Karolini. Dr. Ogden je i klinički docent ortopedske kirurgije na sveučilištima LSU i Tulane. Prethodno je radio kao šef ortopedske kirurgije u Ochsner Baptist Medical Center.
 
Obuka dr. Perkovića uključivala je sudjelovanje na operacijama te rad s pacijentima u ambulanti. 
 
Dr. Perković o obuci u SAD-u: "Svakodnevni rad uključivao je sudjelovanje na operacijama i ambulantne preglede. Jako su dobro organizirani i usklađeni, imaju vrhunske uvjete za rad i općenito prate i pravni dio medicinske struke pored same stručne literature. Posvećeni su pacijentima i dugo komuniciraju s njima prije operacije. Nisam vidio nijednu metodu koju nisam i sam radio, dakle sto se tiče samog tehničkog dijela isto to radimo i mi ovdje. Dr. Field Ogden je inače jako iskusan, napravio je preko 10000 operacija gležnja i stopala. Vrlo sam zadovoljan sa ovim usavršavanjem."


Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više