Member of Arsano Medical Group

Prof. dr. sc. Boris Nemec

dr. med. - spec. ortoped
Godine 2004.osniva prvu privatnu Ortopedsku bolnicu u Hrvatskoj, koja danas zapošljava 29 djelatnika, a u kojoj je do sada napravljeno preko 9.000 operativnih zahvata.

Luka Širola, dr.med.

dr.med. - spec.ortoped
Luka Širola, dr.med., specijalist ortopedije, diplomirao je na medicinskom fakultetu u Rijeci 2004. Od 2004-2005 radio je kao pripravnik u OB Vukovar. Od 2007-2012 je specijalizirao ortopediju na Klinici za ortopediju Lovran te Klinici za ortopediju Šalata KBC-a Zagreb. Specijali...

Dr. sc. Damir Štifanić

dr. med. - spec. anesteziolog
Anesteziolog s izvrsnom edukacijom, višegodišnjim iskustvom i poznavanjem svih vrsta anestezije za područje ortopedije i opće kirurgije.

Tomislav Anić

dr. med. - spec. ortoped
S užim područjem interesa u kirurgiji koljena i ramena, atroskopije, rekonstrukcije ligamenata i tetiva te ugradnja endoproteza koljena.

Domagoj Perković

dr. med. - spec. ortoped
Internacionalna edukacija i uži interes u kirurgiji gležnja i stopala te endoprotetici kuka. Liječnik omladinskog pogona NK Rijeka.
U posljednjih osam godina izvela je više od 1500 endovenskih laserskih operacija. Članica je Slovenskog udruženja vaskularnih kirurga i Europskog foruma za venske bolesti.

Zoran Aleksijević, dr.med.

dr.med. - spec. ortopedije i traumatologije
Istaknuti ortopedski kirurg s dugogodišnjim iskustvom u vođenju Službe za kirurške djelatnosti i poznati traumatolog Ratne bolnice Vukovar. Usavršavao se u klinikama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ivana Župetić

dr.med. - spec.radiologije, uži specijalist neuroradiologije
Liječnik suradnik, spec.radiologije, uži specijalist neuroradiologije

Dr. sc. Zoran Rumboldt

dr. med. - spec. radiologije, subspec. neuroradiologije
Liječnik suradnik, naslovni redoviti profesor na Katedri za radiologiju Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više