Member of Arsano Medical Group
Benvenuti nell’ospedale specialistico ''Dr. Nemec''
Diverse settimane prima della chirurgia, si raccomanda di aumentare l'attività fisica
Pacijent se prima u bolnicu u vrijeme dogovoreno s osobljem bolnice. U pravilu za ugradnju umjetnog zgloba i ostale veće operacije dan prije operacije u 18 sati, a za dnevnu bolnicu isti dan sat prije termina operacije.
U prostorijama bolnice ne smije se izazivati buka ili svojim ponašanjem ometati radne procese. Osim što se apelira na ponašanje odraslih, potrebno je pripaziti na ponašanje djece, a posebno na stvaranje propuha i lupanje vratima.
Quando ricoverato in ospedale, il paziente ha bisogno di portare tutti i risultati
Prijeoperacijska priprema obavlja se po standardnom protokolu i obuhvaća uzimanje podataka o zdravstvenom stanju, utvrđivanje fizičkog te psihičkog stanja pacijenta, pregled laboratorijskih i drugih nalaza.
Ukoliko je pacijent sposoban za operaciju, nastavlja se daljnja priprema (presvlačenje, dezinfekcija kože, premedikacija).
Vrijeme posjeta je od 09:00 do 19:30 sati.
Posjete pacijentu mogu se ograničiti ukoliko to zahtijeva zdravstveno stanje pacijenta, o čemu odluku donosi liječnik.
Ukoliko je pacijent sposoban za operaciju, nastavlja se daljnja priprema. Kako bismo spriječili pothlađivanje, pacijent se na operacijskom stolu prekriva posebnim grijaćim prekrivačem.
Redoviti dnevni obroci u pravilu se poslužuju: doručak od 08:00 do 09:00, ručak od 12:00 do 13:00 i večera od 18:00 do 19:00. Pacijentima se, nakon prestanka djelovanja anestezije, poslužuje lagani obrok.
Pacijenta iz bolnice otpušta ovlašteni liječnik bolnice. Prilikom otpusta, pacijentu se uručuje otpusno pismo. Po završenom bolničkom liječenju, pacijent plaća troškove liječenja i pri tome dobiva ovjereni račun.
Per quanto tempo sarò in ospedale?

A seconda dell'operazione, si può essere solo in ospedale

Questo sito web utilizza i cookie per migliorare l'esperienza dell'utente e la funzionalità. Per saperne di più