Luka Širola, dr. med., osvajač priznanja Najdoktor 2020

Luka Širola, dr. med., osvajač priznanja Najdoktor 2020

Luka Širola, dr. med. specijalist ortopedije osvojio je priznanje Najdoktor 2020. u kategoriji ortopedije prema ocjenama pacijenata. Ovo je njegovo drugo uzastopno priznanje u ovoj kategoriji za koju je nagrađen i 2019. godine. Priznanje Najdoktor se razlikuje od nagrada struke jer ga dodijeljuju sami pacijenti kroz svoja iskustva, odnosno ogledalo su prakse pojedinog doktora.

Dr. Širola ima višegodišnje iskustvo u području kirurgije donjih ekstremiteta (kuka, koljena, gležnja i stopala), a zaposlen je u Specijalnoj bolnici dr. Nemec od 2019. godine.Ovo priznanje na divan način pokazuje u kojoj mjeri dr. Širola ispunjava i nadmašuje očekivanja svojih pacijenata. Veselimo se što su pacijenti prepoznali njegov pristup i želimo mu sve najbolje u budućem radu!


Questa pagina utilizza i cookie per fornire una migliore esperienza utente. Per continuare a utilizzare il sito, fai clic su "Sono d'accordo". Le impostazioni dei cookie possono essere configurate nel tuo web browser. Ulteriori informazioni potete trovare qui. Sono d'accordo