Member of Arsano Medical Group

Fizikalna terapija

Fizikalna terapija

Fizikalna terapija pomaže osobama pogođenim ozljedama, bolestima ili onesposobljenošću da kroz pokret i vježbanjem, manualnom terapijom, edukacijom i savjetima povrate punu funkcionalnost.

Fizikalna terapija se provodi kod osoba svih dobnih skupina, pomažući pacijentima u upravljanju bolovima i prevenciji bolesti.

Potiče razvoj općeg zdravlja i olakšava oporavak, omogućavajući ljudima da ostanu na poslu i neovisni što je duže moguće.

Fizikalna terapija je struka utemeljena na znanosti i zauzima se za zdrav život i dobrobit kao pristup "cjelovite osobe", što uključuje općeniti način života pacijenta.

Temelj je uključenost pacijenta u vlastito zdravlje, kroz edukaciju, osvješćivanje, osnaživanje i aktivno sudjelovanje u liječenju.

U bilo kojem trenutku svog života možete imati koristi od fizikalne terapije.

U našoj bolnici provodimo fizikalnu terapiju u cilju smanjenja boli, otekline i upale, oporavka pokretljivosti zglobova i fleksibilnosti, oporavka mišićne snage i izdržljivosti, oporavka koordinacije i motoričkih kapaciteta i oporavka specifičnih obrazaca pokretanja iz svakodnevnog života, sporta, hobija ili posla.


Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in funkcionalnosti. Več o tem