O nama


 
 
 

Specijalna bolnica "Dr. Nemec" osnovana je 2004. godine  kao prva privatna specijalna bolnica za ortopediju.  Ustanova je posvećena liječenju ozljeda i bolesti lokomotornog sustava.

 

Specijalna bolnica namjenski je građena ortopedska ustanova. Operativni zahvati izvode se u tri moderne operacijske sale s najvišim stupnjem sterilnosti (laminar flow air). 

Uz dosad raspoloživ RTG uređaj i uređaj za ultrazvučnu dijagnostiku bolnica je 17 godina djelovanja obilježila otvaranjem novog odjela radiologije, fizikalne medicine i rehabilitacije čija je okosnica najsuvremeniji MR uređaj snage 3 Tesla (3T).

Pregledi se izvode u četiri ambulante.

 

U liječenju naših pacijenata koristimo najnovije operacijske pristupe koji osiguravaju brz i učinkovit oporavak. Naši liječnici i djelatnici se permanentno usavršavaju kroz suradnju bolnice dr. Nemec s renomiranim svjetskim ustanovama.

 

Prioritetni cilj bolnice je odabrati individualni terapijski pristup liječenja svakom pacijentu. Operacija je za većinu pacijenata iznimno stresan događaj. Umirujuće okružje, razgovor prije operacije i upoznavanje pacijenta sa svim fazama i aspektima procedure koja će se izvršiti, temelj su našeg pristupa liječenju kako bi osigurali optimalan ishod i lakše provođenje operacije i postoperativne njege.


Od 2022. godine, Specijalna bolnica dr. Nemec dio je Aviva Medical Grupe čije su članice i Poliklinika Aviva, Poliklinika Dijagnostika 2000, Poliklinika Uro centar i Specijalna bolnica Arithera. 

Članstvo u grupaciji garancija je visokog standarda naših zdravstvenih usluga i multidisciplinarnog pristupa u dijagnostici i liječenju naših pacijenata.


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se