Member of Arsano Medical Group
U potrazi smo za novim članom tima na poziciji fizioterapeuta (m/ž) koji će našim pacijentima u SB dr Nemec u Matuljima omogućiti brzu rehabilitaciju te kvalitetni postoperativni oporavak.
Dr. Domagoj Perković je na poziv predsjednika grčkog ortopedskog društva, Dr. Thanosa Badekasa održao predavanje na 78th Congress of the Hellenic Association of Orthopedic Surgery and Traumatology
Članovi našeg osoblja redovito se stručno usavršavaju i prolaze dodatne edukacije i seminare.

Dr. Domagoj Perković je siječanj 2022. proveo u SAD-u na stručnom usavršavanju iz ortopedije.
U pratnji glavnog liječnika njihove nogometne reprezentacije dr. Iana McGuinessa.
COVID-19 – SAFE - Djelatnici Specijalne bolnice dr. Nemec među prvima su primili prvu dozu cjepiva protiv bolesti COVID-19.
Luka Širola, dr. med. specijalist ortopedije osvojio je priznanje Najdoktor 2020. u kategoriji ortopedije prema ocjenama pacijenata.
Tamara Klarić je referentna doktorica za buduće korisnike Fotona laserskih sustava za endovenske laserske operacije vena. Radionice traju dva dana, prvi dan sastoji se iz teorijskog dijela i osnova ultrazvučnog pregleda, a drugi dan praktični dio odvija se u samoj operacijskoj sa...
Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća u povodu Dana Općine Matulji Prof.dr.sc Boris Nemec dobio je nagradu za životno djelo.
Djelatnici Specijalne bolnice dr. Nemec čestitaju reprezentaciji Hrvatske na pobjedi protiv Engleske i
ulasku u finale Svjetskog prvenstva!
S reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nalazi se i Prof.dr. Boris Nemec
Bravo Hrvatska!
Idemo do zlata!...
U Sarajevu je 17. i 18. studenog, u organizaciji Olimpijskog komiteta BiH, organiziran Prvi seminar sportske medicine.
Seminar je otvorio predsjednik OKBiH Marijan Kvesić, a kroz četiri sesije u dva dana obrađeno je 19 aktuelnih tema iz sportske medicine.
U Rovinju se održao 9. Kongres Međunarodne Akademije za Manualnu Mišićnokoštanu Medicinu. Na kongresu je sudjelovao fizioterapeut SBN Denis Dobravac.
Liječnik naše bolnice Dr. sc. Damir Štifanić dr. med. - spec. anesteziolog nalazi se u Lugano na 36. Kongresu Europskog društva za regionalnu anesteziju i terapiju boli.
I ove godine učenici 4.razreda Medicinske škole u Rijeci smjer fizioterapeutski tehničar u pratnji nastavnice stručnih predmet posjetili su našu bolnicu.
Od 13.-15.05.2017. u Barceloni se održava 26. međunarodni kongres Sportska rehabilitacija i traumatologija. Za studente Fakulteta zdravstvenih studija osiguran je poseban popust.
Na simpoziju ''Duboka venska tromboza u abdominalnoj onkološkoj kirurgiji'' u organizaciji Hrvatskog društva za digestivnu kirurgiju održanom u Poreču od 25. do 27.11. fizioterapeut Specijalne Bolnice za ortopediju dr. Nemec,
Specijalna Bolnica za ortopediju i opću kirirgiju dr. Nemec razvila je suradnju s jednom od najpoznatijih i najboljih bolnica svijeta, klinike Mayo.
Anestezija je stanje u kojem tijelo ne osjeća kiruršku traumu. Pogledajte video u kojem anestezijolog Specijalne Bolnice dr. Nemec, dr. sc. Damir Štifanić otkriva što je anestezija, vrste anestezije te moguće komplikacije i saznajte kako se pripremiti za operaciju.
Sportske organizacije diljem svijeta sve više prepoznaju važnost prevencije sportskih ozljeda. Svjetska nogometna organizacija FIFA je među prvima prepoznala važnost prevencije sportskih ozljeda i razvila program za zagrijavanje pod nazivom FIFA 11+ kako bi se smanjile ozljede no...
Specijalna bolnica dr. Nemec ide u korak s najnovijim dostignućima
U operaciji osteochondritisa dissecansa (OCD) talusa, jedne od kostiju gležnja, korištena je metoda AMIC (Autologous matrix induced chondrogenesis).
Naši specijalisti ortopedi Ratko Salamon, dr.med. i Tomislav Anić dr.med. sudjelovali su
Mi chiamo Roberta Teresi e sono italiana
Bolesti vena česta su pojava
Od 09.-11.04.2016. u Londonu se održala 25. Međunarodna konferencija
Učenici 4. razreda Srednje medicinske škole
U Londonu se u organizaciji FIFA-e i ISOKINETIC-a od 09.-11-04. 2016. održala
U prostorijama Nogometne akademije HNS-a, u Zagrebu je održan
Dr.Tomislav Anić boravio je

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se