Luka Širola, dr. med., osvajač priznanja Najdoktor 2020

Luka Širola, dr. med., osvajač priznanja Najdoktor 2020

Luka Širola, dr. med. specijalist ortopedije osvojio je priznanje Najdoktor 2020. u kategoriji ortopedije prema ocjenama pacijenata. Ovo je njegovo drugo uzastopno priznanje u ovoj kategoriji za koju je nagrađen i 2019. godine. Priznanje Najdoktor se razlikuje od nagrada struke jer ga dodijeljuju sami pacijenti kroz svoja iskustva, odnosno ogledalo su prakse pojedinog doktora.

Dr. Širola ima višegodišnje iskustvo u području kirurgije donjih ekstremiteta (kuka, koljena, gležnja i stopala), a zaposlen je u Specijalnoj bolnici dr. Nemec od 2019. godine.Ovo priznanje na divan način pokazuje u kojoj mjeri dr. Širola ispunjava i nadmašuje očekivanja svojih pacijenata. Veselimo se što su pacijenti prepoznali njegov pristup i želimo mu sve najbolje u budućem radu!


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se