Member of Arsano Medical Group
Liječenje rizartroze je složeno i značajan je individalni pristup. Sastoji se od više koraka.
Dijagnozu plantarne fasciopatije postavljamo na temelju jasnih simptoma pacijenta (jutarnja bol) i boli uzrokovane pritiskom fascije na tipičnom mjestu.
Nažalost, ozljeda prednjeg križnog ligamenta uklapa se u crnu statistiku za igrače između 15. i 22. godine koji su u skupini sportaša s velikom incidencijom ponovnog ozljeđivanja nakon prve ozljede.
Naša iskustva s 28. međunarodne konferencije sportske rehabilitacije i traumatologije u organizaciji FIFA-e i ISOKINETIC Medical Grupe.
Hallux valgus ili hrvatski čukalj je najčešći deformitet prednjeg dijela stopala. Zbog krivljenja prstiju dolazi do promjene opterećenja stopala. Pročitajte više!

FIFA 11+

Prevencijski program sportskog zagrijavanja
Program se provodi kod amaterskih i profesionalnih igrača, starijih od 14 godina. Edukaciju su vodili licencirani instruktori iz Grčke A. Gioftsidou i G. Millionis zajedno sa Denisom Dobravcem, fizioterapeutom Specijalne bolnice dr. Nemec.

Pismo pacijentice

Danijela Biskupović iz Tivta
Veliko hvala svima, što su učinili da se osjećam kao da sam doma s članovima obitelji.
U Londonu se održala 25. Međunarodna konferencija u organizaciji FIFA-e i ISOKINETIC-a na temu „Football Medicine Strategies - Return to play“.
Uspješna operacija zajednički je cilj pacijenta i liječnika. U svakodnevnom poslu liječnici se vode pravilima medicinske struke; uzimaju u obzir svoje iskustvo, znanje i medicinski način razmišljanja kako bi na najbolji način liječili pacijenta. Liječnik često zaboravlja da je pa...
Pacijenti često pitaju: doktore kakva je proteza kuka koje ćete mi ugraditi na operaciji? Koliko će mi proteza trajati? Ima li boljih?
Iskakanje patele ( luksacija patele ), učestala je bolest kod djece i adolescenata.
Problem s kukom kod adolescenata i mladih odraslih se sve više prepoznaje kao uzrok bolova
Stražnji križni ligament (PCL) jedan je od 4 glavna ligamenta u koljenu.
Zato što spinalna anestezija ima prednosti u odnosu na opću anesteziju!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se