Međunarodna konferencija

Međunarodna konferencija

Specijalna ortopedska bolnica „ Dr. Nemec" bila je od 17 – 19.06.2015. domaćin međunarodne konferencije o stopalima „ Current Concepts in the Diagnosis and Treatment of Talotarsal Joint Subluxation". Programom „ By experts – For experts" Graham International Implant Institute  sa svojim Centrom izvrsnosti za Istočnu Europu pod vodstvom Prim.mr.sc. Ernest Irha organizirala je konferenciju.


Graham International Implant Institute osnovan je 2006. Godine u Americi, a posvećen je  obrazovanju stručnjaka iz područja  stopala i gležnja za korištenje najsuvremenijih  tehnologija i postupaka. Ovaj program je dizajniran za kliničare koji žele razumjeti kako dijagnosticirati, liječiti i pružiti najbolju njegu  svojim pacijentima.


Tijekom konferencije održana su predavanja, workshops - i ( proizvodi GraMedice i Artrex-a ), razmjenila su se iskustva sa prije operiranim pacijentima, urađeni su i preoperacijski pregledi i operacije ( live surgery ) sa prijenosom. Predavači i učesnici bili su iz više zemalja ( Amerike, Portugala, Švedske, Njemačke, Poljske, Litve, Slovenije, Rumunjske, Italije ).
 
 
This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree