Mirko Grgurev, dr.med. - traumatolog

Mirko Grgurev, dr.med. - traumatolog

Mirko Grgurev, dr.med. specijalista opće kirurgije ,ortopedije I traumatologije ,uže specijalnosti iz traumatologije diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci 1998.g.Od 2002 - 2012. godine radio je na Klinici za traumatologiju Zagreb gdje je poloćio specijalistički ispit iz opće kirurgije.Od 2012. godine radi  u KBC Rijeka ,na Klinici za kirurgiju, Zavod za traumatologiju  gdje je 2015. položio subspecijalistički ispit iz traumatologije.

Dugogodišnji je instruktor AO Trauma Europe na seminarima I tečajevima u zemlji I inozemstvu.

Ima dugogodišnje iskustvo u liječenju prijeloma i posttraumatskih stanja kuka , prijeloma zdjelice i acetabuluma , te ostalih zglobnih prijeloma.Posebno područje interesa su mu liječenje liječenje zglobnih prijeloma , nesraslih ili krivo zaraslih prijeloma , te minimalno invazivna traumatologija koštano zglobnog sustava.


Suradnja s osiguravajućim kućama

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se