FIFA kongres - London

FIFA kongres - London

U Londonu se u organizaciji FIFA-e i ISOKINETIC-a od 09.-11-04. 2016. održala 25. Međunarodna konferencija Sportske rehabilitacije i traumatologije na temu „Football Medicine Strategies Return to play".
 
 
Mjesto održavanja kongresa: Queen Elizabeth Conference II Hall, Westminster

Na konferenciji su sudjelovali znanstvenici iz mnogih vodećih institucija koje izučavaju teme bitne za sportsku medicinu, liječnici i fizioterapeuti koji sudjeluju u radu vodećih svjetskih nogometnih klubova i reprezentacija Barcelona, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Southampton, Lyon, Blackburn, nizozemske nogometne reprezentacije, američke nogometne reprezentacije i drugi.
 
 
Kongres su otvorili Peter Brukner i Stefano Della Villa

Teme izlaganja bile su nova saznanja u operacijskim pristupima kod sportskih ozljeda, rehabilitacija u konzervativnom liječenju i nakon operacija.
 
 
U razgovoru Alfredson H. i Nemec B.

Predavanja 09.04. i 10.04. bila su organizirana u četiri različite konferencijske sale, što govori o velikom odazivu i interesu za ovaj kongres.
 
 
 Nemec B. i  Ekstrand J.- Predsjednik medicinskog odbora UEFA

Poseban interes izazvale su teme vezane za rehabilitaciju nakon rekonstrukcije prednjeg križnog ligamenta i liječenje PRP-om (Platelet Rich Plasma).
 
 
 
 
Dobravac D., fizioterapeut  „Spec. Bolnice dr. Nemec" i Nemec B. 
 
 
Kongres koji je trajao tri dana uveličao je i bivši igrač Barcelone i nizozemske nogometne reprezentacije Ronald Koeman trener Southampton-a, koji je kroz intervju govorio o  suradnji između trenera i zdravstvene službe u nogometnom klubu.
 
 


Collaboration with insurance companies

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree